Teams

Op zoek naar teamkleding?
Voor jouw sportclub op zoek naar een nieuw merk om je team te kleden of misschien wel jouw club in het nieuw te steken? Wij produceren onze eigen sportkleding en kunnen jouw club dus voorzien van het meest persoonlijke design voor trainingskleding en wedstrijdkleding. 
Onze teamkleding is geheel op maat en dus bieden wij ook een eigen design aan voor jouw team of club. Vanaf 18 stuks kan je het hele team al in een uniek design kleden. Dit kan via sublimatie waarbij de logo's, nummers en sponsoren in het shirt worden geprint waardoor alles mooi op zijn plek blijft. 
Wij zorgen voor een passende offerte en de mogelijkheid om je eigen ontwerp aan te leveren om ervoor te zorgen dat je team al met 1-0 voorstaat wanneer de wedstrijd nog moet beginnen.
Teamkleding via sublimatie
Op zoek naar bedrijfskleding op maat?
JUSS7 Sportswear staat voor duurzame sportkleding, maar daarnaast ook nog voor zoveel meer. Het duurzame aspect van ons bedrijf kunnen wij doorzetten in veel bedrijven die op zoek zijn naar een passende oplossing voor bedrijfskleding. Wij gaan op zoek in onze collectie naar een passende kleding voor jouw bedrijf, maar ook kunnen wij daarbuiten kijken naar oplossingen. Door onze eigen productie zijn wij flexibel in ook de kleinere aantallen en hebben wij een ruime keuze uit verschillende stoffen. 
De productie, logo's en levering. Het gehele proces van A tot Z verzorgd en al onze producten voorzien van de beste kwaliteit.
Onze eigen collectie gebruiken wij al voor verschillende opleidingen in het gehele land, maar ook verschillende sportscholen doen al mee! 
Op zoek naar alleen bedrukking van kleding?
Wij bedrukken ook jouw eigen kleding. Denk hierbij aan logo's op de borst als opdruk, maar het kan ook als borduurlogo. Wij verzorgen bedrukking vanaf enkele stuks. Meer informatie? Mail dan naar info@juss7.com
Hoe neem ik contact op?
Om erachter te komen welke oplossingen er voor jouw bedrijf of club zijn, neem dan contact op via onderstaande mailadressen en wij zullen zo snel mogelijk een afspraak maken om langs te komen en ideeën uit te wisselen.
Mail to: justin@juss7.com | donna@juss7.com | info@juss7.com
Goed om te weten
JUSS7 is het enige merk dat ECONYL® gebruikt in een groot aantal producten!
ECONYL® is een merk voor stoffen die gemaakt zijn van gerecycled nylon.
De merkhouder van ECONYL® is er in geslaagd om een machine te ontwerpen dat de meeste soorten nylon kan recyclen voor toepassingen in de textielindustrie.
ECONYL® wordt bijvoorbeeld gemaakt van nylon afval uit de oceanen, rest en afvalstoffen uit de voeding en textielindustrie, en producten uit afvalverzamelpunten.
Zo hoeft er geen aardolie meer te worden gebruikt voor jouw kleding.
ECONYL® is daarom een perfecte keuze voor jou als liefhebber van mode en duurzaamheid.
Recycling in fashion heeft de toekomst, en daarin loopt JUSS7 graag voorop!
 
Waarom is er nu pas gerecycled nylon, zoals ECONYL®?
Nylon is zeer lastig te recyclen, maar ook economisch en prijstechnisch gezien was het een lange tijd niet rendabel om gerecycled nylon te gebruiken als grondstof voor kleding.
Recycling van nylon is veel duurder dan het maken van nieuwe nylon vezels.
Gelukkig heeft duurzaamheid een steeds grotere prioriteit gekregen.
 
Schoon & veilig
Gebruikt nylon kan alleen worden gesmolten op een lage temperatuur, waardoor bacteriën overleven.
Bovendien is het niet makkelijk om bijvoorbeeld visnetten tot in de vezel schoon te maken en veilig toe te passen als grondstof van kleding.
Daar slaagt men tegenwoordig gelukkig wel in.
 
Wat zijn precies de voordelen?
- Het is exact hetzelfde als conventioneel nylon.
- Je merkt geen verschil in textuur, kleur of kwaliteit.
- Je kiest voor duurzame stoffen.
- Door kleding van gerecyclede materiaal te gebruiken, ondersteun je ook de merken die willen investeren in onderzoek en ontwikkeling.
  Elke euro die je besteedt aan kleding is eigenlijk een stem voor of tegen duurzaamheid.
  Zo help jij mee aan een betere en schonere wereld!
 
Hoe het begon
De geestelijk vader van JUSS7 groeide op aan de kust, en was altijd al gefascineerd door water en het geluid en de geur van de zee.
Zijn favoriete speelplaats was het strand en hij onderzocht alles wat er aanspoelde, variërend van zeedieren en planten maar ook afval.
In het bijzonder het plastic afval was hem een doorn in het oog.
Hij was zich op jonge leeftijd al zeer bewust van de schade aan flora en fauna en dit hield hem enorm bezig, toen, nu maar ook in de toekomst..
st..