De lange trainingsbroek waar je zo naar verlangt

Extra lange trainingsbroek, Sportkleding, Trainingsbroek -

De lange trainingsbroek waar je zo naar verlangt

De lange trainingsbroek waar je zo naar verlangt

Als je gaat sporten, wil je natuurlijk wel dat je sportkleding lekker zit. Het vinden van de juiste trainingsbroek kan echter best ingewikkeld zijn. De ene broek zit veel te strak waardoor je niet goed kan ademen (wat op zich best essentieel is tijdens het sporten). De andere broek zit te wijd waardoor je tijdens het sporten meer bezig bent met het ophijsen van je broek dan met het trainen van je spieren. Weer een andere broek sluit wel goed aan rond je middel, maar is bij de enkels te kort. Niet dat het een modeshow is in de sportschool, maar je wil toch wel een beetje goed voor de dag komen. Je weet bovendien nooit wie je tegenkomt in de sportschool... Gelukkig heeft JUSS7 Sportswear de oplossing voor je; de lange trainingsbroek waar je zo naar verlangt.

 

Het belang van een lange trainingsbroek

Het is niet zo gek dat veel sportende Nederlanders verlangen naar een lange trainingsbroek. Want ondanks dat we op de wereldkaart maar een klein landje zijn, heeft Nederland wereldwijd gezien de langste bevolking ter wereld. Hierdoor hebben we met onze lange benen dus eerder een lange trainingsbroek nodig dan anderen. Daarnaast heeft Nederland niet bepaald de warmste temperaturen, waardoor het voor buitensporters tijdens de koudere maanden van belang is om zich warm te kleden. Een lange trainingsbroek is daarbij essentieel. Met een lange trainingsbroek heb je namelijk niet alleen minder last van de kou. Het dragen van een lange trainingsbroek is ook voor je prestaties van belang. Wanneer je te koud gekleed bent, zal je lichaam vooral energie verbruiken om zichzelf warm te houden. Hierdoor blijven je sportprestaties achter. Daarnaast is het lastiger om je spieren goed aan te sturen als je te koud gekleed bent. Dit vergroot de kans op blessures. Met een lange trainingsbroek zorg je er gelukkig voor dat je je benen goed warm kleedt, waardoor je met een gerust hart kan gaan sporten. Hoewel je hartslag natuurlijk wel omhoog mag gaan tijdens het sporten 😉.

 

De extra lange trainingsbroek van JUSS7

Gezien de temperaturen van ons land en de gemiddelde lengte van de bevolking is het hebben van een lange trainingsbroek voor velen van ons dus eigenlijk een must have. De meeste sportkleding die we in Nederland kopen, wordt echter geïmporteerd uit het buitenland en in het buitenland houden ze nu niet bepaald rekening met de specifieke behoeften van ons kleine landje. Hierdoor hebben we de afgelopen jaren dan ook vaak broeken in een maatje groter gekocht, zodat de lengte wel goed zou vallen. Helaas zitten die sportbroeken al gauw te wijd rond je middel. Gelukkig is JUSS7 Sportswear een Nederlands merk dat wél rekening houdt met onze specifieke behoeften. JUSS7 staat namelijk bekend om zijn extra lange trainingsbroeken. De broeken zijn gemaakt van rekbaar materiaal, waardoor de broekspijpen van deze lange trainingsbroeken tot de enkels komen. Met deze extra lange trainingsbroek is het dus niet meer nodig om een maatje groter te kopen: de broek is lang genoeg én sluit goed aan rond je middel. Ideaal dus voor ons lange Nederlanders!

 

Lange trainingsbroek voor dames en heren van alle lengtes

Voel jij je nu niet aangesproken omdat je een gemiddelde of beneden gemiddelde lengte hebt? Niet getreurd. De lange trainingsbroek voor heren en lange legging voor vrouwen zijn gemaakt van een nauwsluitende stof met een two-way stretch functie. Hierdoor past de kleding zich als het ware aan de lengte van het lichaam aan, waardoor de lange trainingsbroeken ook goed vallen bij mensen met een gemiddelde of beneden gemiddelde lengte. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Oordeel zelf maar door je extra lange trainingsbroek nu te kopen bij JUSS7.

 

Auteur: Jannievandieblog (Janneke Hammerstein)